Parken

Området erbjuder en attraktiv miljö att arbeta och verka i med många möjligheter. Nedan har vi samlat ett axplock av aktörer, service och samverkansmöjligheter.

Kontor och labblokaler

Från kontorsstol till huvudkontor – via oss hittar du lösningar för nystartade liksom globala bolag. I och med att Biomedicum byggdes, tillgängliggjordes flera byggnader med både kontor och labb på området. En efter en ställs de nu i ordning av områdets fastighetsbolag, Akademiska hus, för att ta emot nya hyresgäster. I nära samarbete arbetar vi med att utveckla en attraktiv miljö på området. Ett bra exempel på detta är samskapandet av en co-workingmiljö med labb, A Working Lab – Innomedicum. Det gemensamma målet för aktörerna är att bidra till en sammanhållen miljö där Life science-företag kan utvecklas, växa och samverka.

a-working-lab-ki-science-park
akademiska-hus-ki-science-park

KI Innovations

KI Innovations är ett innovationskontor, en inkubator och ett helägt dotterbolag till KIs holdingbolag med uppdraget att bistå KIs forskare och studenter med innovationsstöd. Årligen stöttas över 50 forskningsbaserade idéer i deras START-program och över 20 bolag är med i inkubator-verksamheten DRIVE. Läs mer om KI Innovations verksamhet och inkubatorföretagen här.

Restauranger

Du hittar också Food Trucks, Sthlm Street Lunch vid Nanna Svartz väg 4, utanför Innomedicum

Massage

Massageterapeut Maria Öström erbjuder behandlingar till anställda på området. Hon finns hos oss på Nanna Svarzt väg 4 på torsdagar 9.00 – 14.00. Du bokar tid hos Maria genom att skicka ett mejl till Maria Öström, därefter skickar hon en bokningslänk till dig. Det går bra att betala med kort. Om du vill använda ditt friskvårdsbidrag går det fint, tänk bara på att spara kvittot.

Walk & Talk

Ta ditt nästa möte gående i vacker miljö genom campusområdet och kanske vidare till den kungliga nationalstadsparken – Hagaparken. KI har tagit fram en lista på 5 promenadslingor som startar på området. Att ha ett möte till fots är inte bara bra för hälsan – det är också bra för kreativiteten och beslutsfattandet!